top of page

Handelsbetingelser

Reduktion af Personantal:

Det er muligt at reducere det bekræftede antal deltagere med op til 5 % af det oprindelige antal. Hvis reduktionen af antallet sker mere end 96 timer før ankomst, pålægges der ingen ekstra omkostninger.

 

Afbestilling af Hele Arrangementet:

  • Ved afbestilling mindre end 1 måned før ankomstdato pålægges et gebyr på 100 % af den samlede aftalte arrangementspris.

  • Ved afbestilling mindre end 2 måneder før ankomstdato pålægges et gebyr på 75 % af den samlede aftalte arrangementspris.

  •  Ved afbestilling mindre end 3 måneder før ankomstdato pålægges et gebyr på 50 % af den samlede aftalte arrangementspris.

  • Ved afbestilling mindre end 4 måneder før ankomstdato pålægges et gebyr på 25 % af den samlede aftalte arrangementspris.

 

Den Totale Aftalte Arrangementspris:

Den samlede pris, som er specificeret i ordrebekræftelsen for hele arrangementet, inklusive alle omkostninger. Depositummet er ikke refunderbart.

 

Depositum for Arrangementer med Over 40 Deltagere:

Et depositum på 25 % af reservationsprisen skal indbetales på følgende kontonummer: (Reg: 5986 Konto: 0004024860). Betalingen skal ske senest 15 dage efter modtagelse af ordrebekræftelsen. Depositummet skal indbetales ved accept af den tilsendte aftale og er ikke refunderbart.

 

Arrangementsprisen:

Omfatter lokaleleje, menu, drikkevarer, evt. tilkøb og andre omkostninger.

 

Musik, DJ og Underholdning:

Eventuel musik, DJ eller underholdning vil blive afregnet til den oprindelige pris, medmindre andet er skriftligt aftalt.

 

Røgventilation og Brandalarm:

Vær opmærksom på, at Frimurerlogen har et automatisk brandanlæg, som altid skal være aktivt. Det er derfor ikke tilladt at bruge åben ild, røgmaskiner, affyre confettirør eller andet, der kan udløse anlægget. Overtrædelse af denne regel kan medføre ekstra omkostninger, som vil blive pålagt den endelige regning.

 

Betaling:

Der pålægges et sendegebyr på kr. 195 ex. moms for udarbejdelse af senderegningen.

 

Forbehold:

Der tages forbehold for tryk- og systemfejl samt ændringer.

bottom of page